Luizi, Efi, Dea dhe Kristi darkuan mbrëmjen e kaluar me dyshen finaliste të edicionit të parë të Big Brother VIP. Ilir Shaqiri dhe Donald Veshaj shoqëruan banorët në një darkë ndryshe ku nuk munguan bisedat dhe as të qeshurat e shumta mes tyre.

Në një moment, Luizi është shprehur se banorët janë mbajtur me gjithë të mirat, nuk kanë pasur as qira për të paguar e as kanë paguar për të ngrënë, duke kërkuar madje që të vazhdojnë qëndrimin edhe për disa javë të tjera.

Po ashtu Donaldi i përmendi Luizit dhe opinionisten e vitit të kaluar, ku sipas këngëtarit ajo e kishte mbështetur Donaldin në çdo fjalë të tij.

Pjesë nga biseda:

Luizi: Tani kthehemi në jetë reale, stresi, halle, detyrime, llogari, këtu ishim mirë, të na lenë dhe 3 muaj.

Donaldi: Të të them diçka, rri i qetë vëlla. Të dëgjova atë që the me Balinën vjet, që më mbështeste mua. Por të them që Balinën e ke mbështetëse të fortë jashtë