Moderatorja e njohur e ekraneve shqiptare, Arbana Osmani, përveç profesionit të saj të përditshëm, është shfaqur dhe si shkrimtare përmes dy librave të gatimit që ka botuar.

Megjithatë, libri dytë është pëlqyer shumë nga adhuruesit e kuzhinës dhe ka mbaruar në treg. Përmes një postimi në Instagram, Arbana ka njoftuar se ka vendosur mos ta ribotojë, për shkak se është rritur çmimi i lëndës së parë dhe rrjedhimisht dhe çmimi i librit dyfishohet.

“Libri im i dytë me receta gatimi është “sold out” prej shumë muajsh, dhe çdo dite marr me dhjetëra mesazhe nga ju që më pyesni se ku mund ta gjeni…

Për shkak të rritjes së cmimeve të lëndës së parë të printimit kam vendosur të mos e ribotoj, pasi ribotimi do ta dërgonte në treg me dyfishin e çmimit të mëparshëm dhe gjykoj që kjo thjesht nuk është e drejtë.

Librat e mi me receta nuk i kam parë dot si biznes, por më shumë si një mundësi për të ndarë grimca nga jeta ime në kuzhinë me ju; kështu që derisa të gjejmë kohë për receta të reja (me këto ritme fëmijesh nga 2034 ) do ndajmë receta të shijshme dhe të shpejta këtu në IG ”, ka shkruar Arbana.