Sërish lëvizje në tregun valutor të monedhave. Dollari amerikan sot blihet dhe shitet më shumë se euro, e cila ka të njëjtin kurs këmbimi me ditët e kaluara.

Kështu, sot në tregun valutor dollari amerikan blihet me 117.8 lekë dhe shitet 119.3 lekë. Euro blihet me 117.3 lekë në shitje, sot këmbehet me 118.1 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 135.34 lekë, dhe shitet me 137 lekë. Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 119.6 lekë, shitet me 120.6 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 89.2 lekë dhe shitet me 90.7 lekë. Më poshtë po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja.