Hëna e re në Luan është një nga më të mirat e vitit, veçanërisht në ato çështje ku fati luan një rol parësor edhe për ju… Harronjini kohët e vështira dhe shikoni se si do ta shijoni jetën tuaj në vazhdim.

Megjithatë, mund të mos kënaqeni me kohën tuaj të mirë, por edhe të bëni një fillim të ri, pasi ka të gjitha perspektivat që të zhvillohet ashtu siç dëshironi dhe akoma më mirë.

Dhe këtu është e nevojshme të kujtojmë se një hënë e re ngjyron me ndikimin e saj të gjithë muajin që pason, deri në muajin tjetër, që do të thotë se keni kohë të përfitoni nga situata pozitive, ndoshta edhe periudha pas 15 gushtit do të jetë më me fat.

Përfshirja e Uranit (lidhja e Marsit dhe katrori i Mërkurit) është interesante, gjë që sigurisht nuk ju bën mirë nëse surprizat dhe përmbysjet nuk janë pika juaj e fortë!

Në çdo rast, nëse jeni Luan, Ujori, Dashi apo Shigjetari, do të merrni atë që meritoni, ndërsa bazuar në pozicionin astral të Hënës së Re në datat 11 dhe 28 të Gaforres, do ta keni fatin në anën tuaj, nëse i përkisni kësaj shenje të zodiakut dhe keni lindur afër 3 korrikut. Po kështu nëse jeni një Bricjap i lindur rreth datës 2 janar.