Sipas astrologut Sol Ramos, Shakira dhe futbollisti i Barcelonës Gerard Pique do të kthehen së shpejti bashkë.

Ramos pretendon se dyshja do të qëndrojnë të ndarë për nëntë muaj përpara se të zgjidhin gjërat.

Çifti i njohur u nda muajin e kaluar, duke i dhënë fund lidhjes së tyre 12-vjeçare. Raportet sugjerojnë se ylli i Barcelonës u kap duke tradhtuar këngëtaren, e cila e tërhoqi prizën në lidhjen e tyre.

Ndërsa fliste në Good Day Kolumbia të RCN, Ramos pretendoi se çifti do të kthehej së shpejti së bashku.

Ai shtoi se ata janë të destinuar të qëndrojnë bashkë, por kjo nuk do të ndodhë për nëntë muaj të tjerë. Ramos tha:

“Do të shohin se do të kthehen. Ata janë të destinuar të kthehen. Ky pajtim nuk do të jetë plotësisht i lumtur sepse përsëri do të kenë ngecjet e tyre sepse është diçka ciklike dhe përsëritëse.

Ky roman që po jetojmë do të zgjasë nëntë muaj. Çfarë e favorizon Shakiun?Dashuria e njerëzve. Ajo është një person që e duan shumë sepse e kuptoi shumë mirë që erdhi për të ndihmuar të tjerët.

Ajo me zemër të thyer e kuptoi se sa herë që ndihmonte dikë, i shërohej vetë plaga. Në atë bujari ajo do të gjejë, sidomos në ato nëntë muaj, shumë mbështetje nga njerëz që nuk e mendonte se do ta mbështesnin.

Dhe Pique ka shumë skandale në komunikim, ajo nuk do të jetë në gjendje t’i komunikojë mirë gjërat që po jeton dhe bën, dhe mendoj se kjo është arsyeja pse ata duan të kthehen”.