Drama mes këngëtares Shakira dhe ish të dashurit të saj Gerard Pique ka marrë një kthesë të re me këngëtaren kolumbiane duke u parë në Kaliforni me fëmijët e tyre, Milan dhe Sasha.

Javët e fundit janë shtuar spekulimet se këngëtarja ka gjetur një interes të ri dashurie në formën e yllit të Captain America, Chris Evans, madje ai ka shkuar aq larg sa ka deklaruar se Shakira ishte “spektakolare” dhe do të kërkonte një “partner të qëndrueshëm sentimental”. .”

Ajo që është edhe më interesante të theksohet është se dyshja nisën ta ndiqnin njëri-tjetrin në rrjetet sociale vetëm kur u bë e njohur ndarja e Shakirës nga Pique, duke i shtuar më shumë vaj zjarrit të thashethemeve.Pique, nga ana e tij, është gjithashtu në Shtetet e Bashkuara, megjithëse mbrojtësi në bregun e kundërt, ndërsa përgatitjet parasezonale të Barcelonës janë duke u zhvilluar në Miami.

Fakti që Shakira, e cila gjithashtu zotëron shtëpi në Miami dhe Bahamas, bëri thirrjen për të udhëtuar me fëmijët e saj në Kaliforni, do të thotë se udhëtimi është më shumë për kënaqësi sesa biznes. Këngëtarja zakonisht udhëton për të regjistruar vetëm në Los Angeles.

Dihet mirë se Shakira shpreson të shkojë në Miami me fëmijët e saj, por Pique nuk dëshiron që ata të largohen nga Katalonia.