Në vitin 2004, në Eroticon në Varshavë, me rastin e kampionatit të tretë botëror të g*ngbang, aktorja Lisa Sparxxx, me origjinë nga Kentaki, arriti të shkojë në shtrat me 919 burra në pak më shumë se 12 orë, me një mesatare mbresëlënëse prej 76.5 burrash në orë.

Është një rekord që është njohur tetëmbëdhjetë vjet më parë dhe ende nuk është tejkaluar. Lisa është ende një producente dhe aktore në botën e pornografise, por pavarësisht kërkesave të fansave, ajo as që mendon të përsërisë dhe përmirësojë përvojën që pati në vitin 2004.

“Ditët e para kisha pak dhimbje, por më pëlqeu. atë. Ishte si të kishe një përvojë jashtë trupit. Ngjarja u kundërshtua nga qeveria polake, në fakt isha pak nervoze në aeroport sepse kisha frikë të mos kaloja doganën”.

Më pas ajo shtoi: “Nuk ishte e lehtë të vendosja rekordin, sepse me mua në garë ishin dy pornostare shumë agresive, si polakja Makita dhe brazilinia Patricia. Në fund arrita të fitoj dhe isha krenare.

Po sikur të më duhej të përsërisja përvojën? Tani nuk e mendoj fare, ndoshta mund të bëj një event të ri me vajzën që mund të më kalojë edhe nëse nuk e kemi gjetur ende”, thote ajo.