Shtatori nis me luhatje per monedhat e huaja. Sot në tregun valutor, dollari amerikan blihet me 116.4 lekë dhe shitet 117.6  lekë.

Euro sot blihet me 116.9 lekë në shitje, sot këmbehet me 117.7 lekë. Paundi britanik sot blihet me 134.5 lekë, dhe shitet me 137 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 118.5 lekë, shitet me 120 lekë. Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 80 lekë dhe shitet me 90 lekë.