Këngëtarja shqiptare me famë botërore, Dua Lipa, mund të ketë disa rregulla të reja si beqare… Një javë pasi 27-vjeçarja u pa duke dalë me Trevor Noah, këngëtarja konfirmoi statusin e saj të vërtetë të marrëdhënies për rekord.

“Për mua, ky është viti i parë që nuk kam qenë në një lidhje për një kohë shumë të gjatë,” tha ajo gjatë podcast-it origjinal të “iHeartRadio Dua Lipa: At Your Serivce”.

“Ka qenë vërtet e mrekullueshme të jesh vetëm dhe mendoj vetëm për veten time dhe jem mjaft egoiste”. Siç vuri në dukje Dua, është një kohë në jetën e saj që ajo po e mirëpret me krahë hapur pasi ajo “nuk ka pasur kurrë mundësi”.

“Por kur gjen dikë që të zbut vërtet dhe të qetëson”, shtoi ajo. “Unë mendoj se është gjëja e Luanit, kjo bën një ndryshim të madh”, tha Lipa.