Ka më shumë mënyra për të mësuar rreth muzikës së re se kurrë. Metodat tradicionale, si radio, revista, tabela, dyqane diskografike, janë ende këtu dhe atyre u janë bashkuar inovacione të reja si TikTok etj.

Ndërkohë, teknologjia e ka bërë gjithashtu më të lehtë krijimin dhe shpërndarjen e muzikës se kurrë, dhe mbi 60,000 këngë ngarkohen në Spotify çdo ditë.

Si rezultat, është pak e frikshme të jesh një fans i muzikës tani, por kushdo që ka mjaft durim për të gërmuar do të shpërblehet me një sasi të madhe këngësh të reja të jashtëzakonshme, veçanërisht nëse ato shikojnë në vendet e duhura.

Këtu hyjmë. Teksa arrijmë në gjysmën e vitit 2022, stafi i Complex Music u mblodh për të gërmuar gjithë muzikën e re të vitit dhe për të përpiluar një listë të këngëve tona të preferuara deri më tani.

5. Kay Flock f/ Cardi B, Dougie B, Bory300, “Shake It (Remix)”

4. Kendrick Lamar, “N95”

3. JID f/ 21 Savage & Baby Tate, “Surround Sound”

2. Future f/ Drake & Tems, “Wait For U”

1. Pusha-T, “Coke diet”