Stresi është shpallur fituesi i edicionit të parë të Big Brother VIP Kosova, duke marrë kështu çmimin e madh prej 200 mijë eurosh.

Pesë finalistët e këtij edicioni të parë të Big Brother VIP Kosova ishin Mbresa, Juliana, Artani, Stresi dhe Vedati. Këta dy të fundit ishin dy banorët që diskutuan çmimin e madh të Big Brother, teksa pasi fikën dritat e shtëpisë më të famshme në Kosovë ishte reperi shqiptar, iu drejtuan edhe studios.


Finalistët morën të gjithë nga 10 mijë euro, përveç Arkimed Lushajt që mori çmimin e madh prej 200.000 euro.

Kujtojmë që Stresi është futur që ditën e parë duke bërë kështu 103 ditë brenda shtëpisë, ndërsa Vedati ka qëndruar 60 ditë.