Ndjekin Google Maps dhe qëndrojnë dy ditë në shkretëtirë

Jonah Hill nuk do të promovojë më filmat e tij: ja arsyeja

iPhone 14, ja kur do të zbulohet modeli i fundit

Sa paguajnë Kate dhe William për mensën e fëmijëve? Shifra marramendëse

Victoria dhe David me pushime: ja jahti prej 1,6 milionë eurosh në javë

Mbi ujë në 240 metra latësi: rrëshqitësja e varur më e gjatë në botë