Operacioni që duhet të sjellë Kaio Jorge te Juventus duhet të kushtojë rreth 6 milion euro: sipas portalit brazilian UOL Desporte, klubi i Juventusit ka caktuar një shumë të rëndësishme për shpërblimet dhe pagesën e prokurorëve të xhevahirit të Santos.

Parakontrata që Jorge pritet të nënshkruajë do të hyjë në fuqi nga janari 2022 deri në qershor 2026.

Sidoqoftë, asgjë nuk do ta ndalonte të ulej në tryezën e bisedimeve me brazilianët për të sjellë talentin e Santos në Torino, duke e integruar atë në grup këtë verë.