Pyetja e radhës e cila krijoi diskutim mes banorëve, ishte se cilin person nuk pëlqejnë ata.

Luizi sapo lexoi pyetjen tha se ai nuk e pëlqen fare Tea Trifonin, ish banoren e këtij edicioni, me argumentin se i duket antipatike.

Kristi i tha atij që pyetja është më e gjërë se kaq dhe ka të bëjë edhe me personat kudo në botë, duke marrë shembullin e një lideri.

Ai tha se nëse do e vinte Tean përballë një lideri botëror, sërish do zgjidhte Tean.

Efi nga ana tjetër, veçoi Olta Gixharin, ndërsa Deamishel tha se ajo nuk e pëlqen si njeri një vajzë që dikur e patur shumë shoqe, pasi ndryshe hiqej dhe ndryshe ishte.

Kristi duke folur me batuta, i tha Deas se shoqja e saj është si Luizi. Ky i fundit nuk e mori si batutë komentin e Kristit dhe i tha atij se nuk ka bërë ndonjë gjë, që ta bëjë këtë lloj krahasimi.