Pas diasporës së përdoruesve nga WhatsApp në vitin 2021, Telegram ka shënuar rritje të pabesueshme, duke arritur në 500 milionë përdorues aktivë.

Sot, aplikacioni i mesazheve i Pavel Durov ka 700 milionë përdorues në muaj dhe renditet në top 5 aplikacionet më të shkarkuara në botë.

Nga këtu ka ardhur ideja për të nisur një abonim Premium, një veçori tashmë e pranuar nga aplikacionet e tjera. Me pak fjalë, një mënyrë për të përfituar nga përdoruesit e mëdhenj.

Në një postim të gjatë, kompania zbuloi Telegram Premium, një abonim prej 5 dollarësh në muaj që ofron veçori të shumta ekskluzive, përveç atyre tashmë në dispozicion falas.

Duke u regjistruar, përdoruesit do të zhbllokojnë kufijtë e dyfishuar (abonohen në 1000 kanale, dërgojnë 20 dosje, llogarinë e katërt të disponueshme etj.), ngarkojnë skedarë deri në 4 GB, shkarkime më të shpejta, ngjitëse dhe reagime ekskluzive, menaxhim të përmirësuar të bisedës dhe shumë më tepër. më shumë.

Përdoruesit e pa abonuar do të jenë ende në gjendje të shijojnë disa nga përfitimet e sapo listuara, të tilla si aftësia për të shkarkuar dokumente të mëdha dhe për të parë sticker-at e dërguar nga abonentët, si dhe numrin e reagimeve Premium të shtuara tashmë në një mesazh.

Ndër veçoritë e reja që mund të zhbllokohen vetëm me abonim, ka disa veçanërisht interesante, duke përfshirë opsionin “zë në tekst” që konverton mesazhet zanore në mesazhe me tekst.

Transkriptet gjithashtu mund të përmirësohen përmes vlerësimeve të përdoruesve. Shtojini kësaj lirinë nga reklamimi dhe ikonat e reja të aplikacionit Premium.

Postimi i publikuar nga kompania vazhdon me përmirësimet në dispozicion edhe për jo-abonentët. Qëllimi është të përdoren të ardhurat nga Telegram Premium për të përmirësuar vazhdimisht aplikacionin për të gjithë.

“Kontributet nga abonentët premium do të ndihmojnë në përmirësimin dhe zgjerimin e aplikacionit për dekadat e ardhshme, ndërsa Telegram do të mbetet i lirë, i pavarur dhe do të ruajë vlerat e tij prioritare për përdoruesit, duke ripërcaktuar mënyrën se si duhet të funksionojë një kompani teknologjike,” ka dekalruar kompania.