Një grua ka tentuar të vrasë veten në Paris, duke u shtrirë në shinat e trenit. Gjithsesi, makinisi arriti ta ndalë mjetin dhe të shpëtojë jetën e gruas, identiteti i së cilës nuk dihet ende.

Ngjarja ndodhi në mes stacioneve La Defence dhe Parisit. “Zonjë, sonte ju deshët të na linit më herët nga kjo jetë, por zgjodhët trenin e gabuar, atë që drejtoja unë”, ka shkruar në një positm në rrjetet sociale makinisi që quhet Sebastien.

Asnjë person tjetër në stacion nuk po vinte re se çfarë po ndoshte për shkak të errësirës, e cila ndihmoi gruan të shrihej me shpehtësi në shinat e trenit. Për fat, ai që e vuri re ishte vetë makinisti i trenit, që evitoi tragjedinë.

E pashë që nga larg dhe ndala trenin sa më shpejt të ishte e mundur. Tani ajo zonjë ka një mundësi tjetër për të jetuar dhe shpresoj që të nisë një jetë më të mirë se ajo që e detyroi të bëjë këtë gjest të dëshpëruar”, tha makinisti.