Nëse keni zgjedhur:

Nr.1: Ju jeni një person aktiv dhe i vendosur. Të gjithë ju dëgjojnë dhe i respektojnë mendimet tuaja të paanshme dhe objektive. Ju patjetër keni një aftësi të fortë për të bindur, drejtuar dhe organizuar.

Ju punoni me interes dhe me gjithë zemrën tuaj. Ju pëlqen të komunikoni dhe të keni përvoja të reja. Ju jeni gjithashtu shumë optimist, gjithmonë përpiqeni t’i ndihmoni të gjithë në çdo biznes.

Nr.2: Keni një gjendje të qetë dhe paqësore. Në fillim, ata që zgjedhin këtë derë priren të mendojnë para se të thonë ndonjë gjë. Përpjekja për të analizuar dhe reflektuar në çdo hap në mënyrë që të mos bëjë gabime. Ju nuk mësoheni shpejt me njerëzit dhe nuk filloni t’u besoni miqve të rinj menjëherë.

Keni kuptuar për jetën dhe përpiqeni të ndiqni parimet tuaja në gjithçka. Ai shpesh vendos një standard të lartë dhe përpiqet të arrijë.

Nr.3: Ju prireni të mendoni logjikisht. Ata që zgjedhin këtë derë ndoshta janë përpjekur të përcaktojnë një model shoqëror. Mos u përpiq të fshihesh: Gjithmonë ji vetvetja!

Besoni në veten dhe forcën tuaj. Ju ndoshta do ta konsideroni veten më të zgjuar se njerëzit përreth jush. Jeni shumë kokëfortë dhe është pothuajse e pamundur të bindni veten. Nuk ju intereson vërtet se çfarë mendojnë të tjerët për ju.

Nr.4: Jeni të guximshëm! Nuk keni frikë nga ndryshimet, sepse shpejt përshtateni me diçka të re. Ju e doni jetën dhe gjithmonë përpiqeni të shihni të mirën në gjithçka.

Të dashurit tuaj vlerësojnë shumë aftësinë tuaj për të besuar, për të dhënë lumturi, dashuri dhe gëzim. Mos kini frikë t’i hapeni një personi dhe të tregoni ndjenjat tuaja. Ju shpejt mësoheni me njerëzit dhe është e vështirë t’i lini të shkojnë.

Nr.5: Ju pëlqen të krijoni diçka të re, të fantazoni dhe të ndryshoni diçka. Ju keni një shpirt artistik. E vlerësoni miqësinë. Ju dini si t’i magjepsni dhe t’i tërhiqni njerëzit.

Nr.6: Jeni një person shumë i ndjeshëm. Dini të simpatizoni, të dëgjoni dhe të ndihmoni. Miqtë tuaj ju vlerësojnë për ndjeshmërinë dhe gatishmërinë për t’i ndihmuar gjithmonë.

Nuk ju pëlqen të debatoni, mallkoni, kështu që shmangni konfliktet ose përpiquni të zgjidhni gjithçka në mënyrë paqësore. Ju keni një kujtesë të shkëlqyeshme, por ndonjëherë kjo dhemb, sepse shpesh ndjeni nostalgji dhe ktheheni pas në kohë.