Gjëja më interesante është se duket e lehtë, por ky test vizual nuk është aspak. Bufat me siguri do t’ju bëjnë të buzëqeshni dhe madje do të zbuten pak, por loja ju kërkon t’i vëzhgoni me kujdes në një, sepse megjithëse ju duken identikë, ka një që dallon nga pjesa tjetër e grupit.

Padyshim që nuk do të jeni të vetmit që nuk do ta gjeni zgjidhjen brenda kohës së caktuar, sepse këto kafshë nate, në pamje të parë, duken vërtet njësoj, me detaje që përsëriten në të njëjtën mënyrë në secilën prej tyre. Edhe ngjyra është e njëjtë dhe madje edhe sqepi.

Në këtë pikë, ne vijmë t’ju takojmë dhe ju japim mundësinë që të mos merrni me mend me kronometër që është në qafë, por në qetësi të plotë. Ju keni gjithë kohën që dëshironi të gjeni bufin e ndryshëm. Shikoni mirë imazhin dhe argëtohuni.

Testet vizuale, sado pa kuptim mund të duken, janë në fakt një mënyrë e mirë për të trajnuar shikimin tuaj. Bërja e një në ditë jo vetëm që ju jep një mënyrë të shkëlqyer për të kaluar kohën tuaj të lirë, por gjithashtu ju ndihmon të përqendroheni. Mes gjithë këtyre bufave të vegjël, njëri është i ndryshëm nga të tjerët. Në këtë pikë, a e kuptoni se cili është?

Këtu është zgjidhja e testit vizual

Siç u përmend më lart, gjetja e zgjidhjes nuk është aspak e lehtë. Por nëse vërtet nuk mundeni, ne do t’ju japim zgjidhjen. Por para kësaj, ne ju ofrojmë një të dhënë të fundit, duke sugjeruar që të përqendroheni në pjesën e poshtme të bufit.

Tani a keni arritur të gjeni ndryshimin? Nëse kjo nuk është ende kështu, atëherë ja imazhi që do t’ju tregojë se kush është bufi i ndryshëm nga të gjithë të tjerët. Pra, e keni parë se cili buf është? Epo, nëse keni arritur atje vetë, urime. Përndryshe na mbetet vetëm t’i themi lamtumirë një testi tjetër vizual.