Nga TikTok vjen një histori emocionuese për një krijues mjaft të famshëm, thedyerghoulhouse. Zakonisht merret me përmbajtje jo për të gjithë, domethënë me një temë gotike dhe viktoriane.

Dhe jo rrallë i pëlqen të shfaqë gjëra shqetësuese, me tone fantazmë apo që kanë të bëjnë disi me botën e okultizmit. Me rreth 120,000 ndjekës, në videot e saj të shkurtra nuk është e rrallë të hasësh kështjella me një pamje të harlisur dhe luksoze, në veçanti dyqane, por edhe në disa objekte vërtet unike.

Megjithatë, ajo që ndoshta as nuk e kishte imagjinuar është gjëja e çuditshme që gjeti në momentin kur tregoi blerjen e saj të fundit në në rrjetet sociale: një libër që fshihte diçka vërtet shqetësuese brenda. Sigurisht tema perfekte për një kanal të veçantë si i saji.

Duke parë nga afër librin e lidhur me lëkurë që sapo kishte ardhur nga një dyqan në internet, thedyerghoulhouse vuri re një hapje të vogël. Brenda kishte një sërë copa letre të mbështjellë, secila me një datë të shkruar me stilolaps. Më pas, tiktokeri gjeti guximin të hapte një, duke gjetur qime njeriu të mbështjellë brenda tij. Flokë të vërteta burrash dhe grash që datojnë që nga shekulli i 19-të.

Mes fansave të saj, filloi menjëherë gjuetia për hipotezën se kush mund të ishte pronari i atyre flokëve. Aq shumë menduan se libri ishte në pronësi të një vrasësi serial me pasion për të mbledhur kujtime nga viktimat e tij – të tilla si tufat e flokëve.

Thedyerghoulhouse, megjithatë, nuk u frikësua dhe, përkundrazi, vendosi të fillonte një aventurë të re duke filluar me ato flokë të çuditshme që gjenden në kopertinën e librit të saj: pasi i vuri në kornizë flokët, ajo vendosi të kërkonte identitetin e njerëzve të cilëve i përkisnin. Mos vallë na pret një histori të re emocionuese për ta treguar?