A e dini se ekziston një mënyrë për të shijuar ushqimin e padëshiruar dhe gjithashtu të paguheni për ta bërë atë dhe të tregoni barkun tuaj në rrjetet sociale?

Nëse jeni dyshues, dijeni se ka nga ata që kanë gjetur një mënyrë për të fituar para nga ky zakon, padyshim me ndihmën e TikTok.

Kjo është e drejtë: një nënë e re angleze ka filluar të bëjë video pasi gllabëron hamburgerë, patate të skuqura, pica gjigante dhe ushqime të padëshiruara në përgjithësi.

Nëse do t’ju thonim se ajo fiton rreth 10 mijë euro në muaj, do ta besoni? Ajo është vetëm 25 vjeçe, Antonia Graham dhe është nënë e tre fëmijëve.

Ajo që bën për të mbajtur veten dhe për të rritur fëmijët e tij është të ulet çdo ditë në divan, të ndezë web-kamerën e kompjuterit dhe të fillojë emisione live në të cilat nuk bën gjë tjetër veçse konsumon ushqim të shpejtë përballë gati 365 mijë ndjekësve të saj.

@antoniagrahamx @Uber Eats ♬ #itsyou – ☻

Për këtë arsye, gruaja ka pësuar një shtim neto në peshë, aq sa ka shfaqur shpesh edhe barkun e saj në video, duke iu nënshtruar sulmeve të turpërimit të trupit nga përdoruesit që e ofendojnë duke e quajtur të shëndoshë.

Në realitet, ajo vetë nuk e fsheh faktin se është shëndoshur dhe, në të vërtetë, e përcakton veten si të tillë.

Në të vërtetë, me sa duket, fakti që ajo nuk ka arritur kurrë të humbasë peshë pavarësisht dietave të shumta që i është nënshtruar në të kaluarën, e ka shtyrë atë të kërkojë një metodë për të fituar nga diçka kaq e thjeshtë: të hahet dhe të shtohet në peshë.

Çdo vakt i saj arrin rreth 3 mijë kalori (kërkesa ditore e një gruaje në moshën e saj është rreth 2 mijë kalori), por e vetëdijshme për dëmet që po i shkakton trupit të saj, ajo vetë ka deklaruar se në një moment do të ndalojë dhe t’i përkushtohet një stili jetese të shëndetshëm.

Ideja e saj, kryesisht, është të kursejë mjaftueshëm para, në mënyrë që të mos ketë më nevojë të sforcojë trupin e saj.