Ky proces do të nisë së shpejti, ndërkohë që po ecën me ritme të mira dhe është drejt përfundimit procesi i vaksinimit të mjekëve dhe personave të moshuar.

Lajmin e konfirmojnë mediat turke, që thonë se vaksnimi i mësuesve do të nisë para marsit, kur do të rikthehet normaliteti pas izolimit si pasojë e pandemisë Covid-19.

Sipas Ministrit të Informacionit, Ziya Selcuk: “Po vijojmë me procesin e vaksinimit të popullsisë dhe së shpejti do të vijojmë me mësuesit, që gjithshtu janë pjesë e rëndësishme”.