Moderatorja Kiara Tito duket se është penduar, teksa shprehet që ka qenë e urtë dhe ndryshimi që ka bërë, nuk i ka sjellë asaj dobi.

Këtë diskutim Kiara e ka bërë me Luizin në dhomën e gjumit, ndërkohë që këngëtari e ka mbështetur duke i thënë që nuk ka ndryshuar asgjë.

Pjesë nga biseda:

Kiara: e shkreta unë, ç’mu desh mua. Unë isha e urtë ç’mu desh mua

Luizi: E urtë je prarë, ti s’ke bërë asnjë gabim. I vetmi gabim që ke bërë…

Kiara: Që merrem me ty