Gemma  Owen do të jetë e pasur, pasi një kompani gjigante, ka vendosur për të bashkëpunuar me kompaninë e saj të rrobave të banjës, në një marrëveshje të mëdha parash.

Sipas raporteve, banorja e njohur e “Love Island”, gjithashtu dhe e bija e futbollistin Michael Owen, është “e vendosur të bëjë një pasuri”, pasi kompania e saj e menaxhimit u “bombardua” me oferta.

Një burim i tha Daily Mail: “Fito ose humb, Gemma do të bëjë një pasuri nga Love Island përmes labelit të saj të modës. Që nga vazhdimi i programit, porositë janë rritur në qiell.

Dhe ka pasur gjithashtu një interes në rritje nga zinxhirët e rrugëve të mëdha dhe shitësit me pakicë në internet të cilët dëshirojnë të diskutojnë punën me Gemma. Ajo mund të bënte qindra mijëra’.

Sipërmarrja e biznesit të Gemma-s është një projekt që ajo filloi me mamanë e saj Louise. Faqja e internetit e kompanisë lexon: “OG Beachwear është ideja e vetes sime, Gemma Owen.

“Unë kam qenë gjithmonë ambicioz dhe që në moshë shumë të re kam përfaqësuar Britaninë e Madhe në ekipet e tyre të garazheve të kuajve me mbështetjen e palëkundur të prindërve të mi, veçanërisht nëna ime dhe shoqja ime më e mirë, Louise.

“Deri në vitet e fundit besoja se kjo ishte rruga e karrierës për mua, por përderisa e dua sportin tim dhe i kam kushtuar shumë vite, pasi lashë arsimin vendosa të marr një rrugë tjetër karriere.

“Pasionet e mia të tjera janë udhëtimet dhe moda dhe kështu lindi ëndrra për të pasur markën time të rrobave të banjës. “Pasi studiova Biznes dhe hulumtova industrinë e modës së rrobave të banjës dhe çfarë do të duhej për të zhvilluar një koleksion rroba banje, në vitin 2020 vendosa të shkoj. për atë.

“Për vitin e ardhshëm, gjatë kulmit të pandemisë globale, unë planifikova dhe zhvillova idenë dhe u krijua OG Beachwear.” Megjithatë, Gemma ka treguar më parë se babait të saj Michael i ndalohet të veshë ndonjë nga koleksionet e saj.

“Epo, me sa duket unë jam përpjekur të vesh disa nga pantallonat e shkurtra dhe ajo më tha: “Nuk ka baba”, tha Michael Owen në podkastin e “Walking The Dog”. Vajza e tij, Gemma shtoi: “Ai është i ndaluar…”

Ndersa Michael vijoi serish: “Unë jam i ndaluar, asnjë baba me pantallona të shkurtra nuk lehohet. Unë jam i gatshëm të vendos një rregull të madh, por ajo ende po thotë “jo”, u shpreh Owen.