Aplikacioni më popullor në botë është gati të ofrojë një shërbim të ri. Nga ditët në vijim, do të jetë e mundur të bisedoni me veten në WhatsApp. Funksioni i ri brenda platformës Meta vepron si një bllok shënimesh dhe kujtesë.

Ndërsa ky opsion ekzistonte tashmë në iOS, kompania e teknologjisë kishte për detyrë të bënte përmirësime për ta bërë më të lehtë fillimin e një bisede me veten.

Muajt ​​e fundit ky funksion ishte zhdukur për ata që kanë iOS në celular ndërsa janë në Android, ky funksion është krejtësisht i ri pasi nuk mbështetej më parë.

Për ta bërë sërish të disponueshëm në versionin e Apple dhe për ta përfshirë në versionin beta të Android, kompania ka rikuperuar këtë funksion i cili aktualisht është në proces aktivizimi.

WhatsApp për iOS versioni 22.23.74 do t’ju lejojë të gjeni numrin tuaj në listën tuaj të kontakteve. Në këtë mënyrë, çdo përdorues do të ketë mundësinë të fillojë një bisedë me veten e tij.

Kontakti juaj do të identifikohet me një ‘ju’ në kllapa. Sa i përket Android, kjo veçori do të jetë e disponueshme në versionin 2.22.23.77 të WhatsApp.