Pyetja e vjetër që lind vazhdimisht: çfarë duan gratë? Këtu, ne shikojmë kolektivin, atributet dhe cilësitë që i çmendin të gjitha gratë (në një mënyrë të mirë, sigurisht).

SENS HUMORI – E keni dëgjuar më parë dhe do ta dëgjoni përsëri sepse është shumë e vërtetë… të gjitha femrave u pëlqen një mashkull që mund t’i bëjë të qeshin. Ju nuk duhet të jeni Seth Rogeni i ardhshëm, por aftësia për të gjetur humor në situata dhe në veten tuaj është shumë tërheqëse. Kjo është veçanërisht e vërtetë për gratë që kërkojnë të bëjnë një angazhim afatgjatë ndaj një burri. Në përgjithësi, megjithatë, largohuni nga shakatë e ashpra – ato ruhen më së miri kur jeni me miqtë tuaj!

BESNIKERIA – Asnjë grua nuk dëshiron të mashtrohet ose të hiqet nga një kapelë – kjo është e qartë. Si gra, lidhja është një imperativ biologjik, që ushqehet me instinktet tona amtare. Ne duhet të ndihemi të sigurt se do të qëndroni për një kohë të gjatë.

BESIMI – Në aspektin social, seksual dhe emocional, kjo vlen për çdo fushë të jetës. Nuk ka asgjë më të mirë se një burrë që mund të jetë i guximshëm, të marrë kontrollin dhe të ndihet plotësisht i sigurt në lëkurën e tij. Kombinoje këtë besim me karizmën dhe do të jesh fitues.

INTELIGJENCA – Jo, kjo nuk do të thotë që ju duhet të jeni në gjendje të rrëfeni Betejën e Gettysburgut nga kujtesa, por gratë kërkojnë një burrë që mund të zhvillojë një bisedë të paktën. Është gjithashtu një pikë e madhe plus nëse një burrë është inteligjent shoqëror. Një tipar zakonisht më i dukshëm tek gratë, kjo do të thotë të jesh në gjendje të lexosh një situatë, të kapësh nëntekstin dhe të komunikosh në përputhje me rrethanat.

PAVARËSIA – Kjo lidhet me idenë e shtytjes dhe qëllimit. Gratë e duan një burrë që është plotësisht i tij dhe nuk ka pse të varet nga njerëzit e tjerë. Nëse nuk mund të mbijetoni si një i vetëm, nuk duhet të jeni në një lidhje.

MIRËSIA – Më parë në The Gentleman’s Journal kemi bërë pyetjen, pse të gjitha gratë i duan djemtë e këqij? Duket se me kalimin e kohës dhe të nxitur nga mediat, ekziston një pohim se gratë dëshirojnë një burrë që do t’i trajtojë keq. Jini të sigurt, nëse kjo është dëshira, është e përkohshme. Kur bëhet fjalë për një plan afatgjatë, të gjitha gratë duan një burrë që do të jetë i sjellshëm me to dhe me të tjerët.