Çdo popullatë është e ndryshme në kulturë, ushqim, gjuhë, por ka një gjë që i bashkon të gjitha qeniet njerëzore: kërkimi i kënaqësisë në dhomën e gjumit. Disa më shumë, disa më pak, disa në një pozicion, disa në një tjetër, të gjithë gdhendin këto momente pikante në ditët e tyre.

Një studim i vlerësuar me “pullë të kuqe” zbuloi se amerikanët janë popullata që shikon më shumë filma për të rritur, të ndjekur nga britanikët që kryejnë 16.6 milionë kërkime çdo muaj. Edhe këta kanë një “pozicion të preferuar”: misionarin.

E njëjta gjë është edhe në Amerikë dhe Australi, ndërsa rusët dhe kanadezët më “guximtarë” preferojnë të kenë një kontakt “nga mbrapa”. Ndër preferencat e meshkujve të Amerikës së Jugut si Brazili dhe Argjentina, janë marrëdhëniet më “të forta” ku kryeson pozicioni i cowgirl.

Në Suedi dhe Norvegji ata preferojnë revrese cowgirl. Adhuruesit e filmave për të rritur në Mbretërinë e Bashkuar kanë më shumë gjasa të shikojnë skena vajzë më vajzë. Në Amerikë, kategoria që merr më shumë klikime është “ebony”, ndërsa termi më i kërkuar është “hentai”. Fjala përkthehet pak a shumë si “dëshirë perverse”.

Në Holandë, ata që shikojnë filma me dritë të kuqe shpesh kërkojnë fjalën “milf”, ndërsa italianët dhe gjermanët patriotë thjesht kërkojnë yje nga vendi i tyre. Pandemia dhe veçanërisht periudhat e gjata të kaluara në shtëpi kanë rezultuar në një rritje të përdoruesve që kanë filluar të shikojnë filma për të rritur.

Numri i njerëzve që hyjnë në internet për të kënaqur impulset e tyre u rrit me 22.1 përqind në Angli, që nuk është asgjë në krahasim me rritjen prej 49.7 përqind të regjistruar në Brazil. Të dhënat u mblodhën nga Rishikimi i Vitit 2021 të Pornhub dhe u analizuan nga ekspertët nga faqja e internetit e shëndetit të burrave From Mars.

Gjatë hulumtimit, shkencëtarët zbuluan se meshkujt që shikojnë shumë video të pista shpesh vuajnë nga një rënie në performancën e dhomës së gjumit dhe mund ta kenë të vështirë të kënaqin partnerët e tyre.