Victoria Beckham e ka përshkruar dëshirën për të qenë shumë e dobët si një “qëndrim i modës së vjetër”. Në vend të saj, gratë e ditëve të sotme duan të jenë të kolme. Dizajnerja e modës, 48 ​​vjeçe, i ka bërë komentet mes lançimit të koleksionit të saj të ri të veshjeve të formës “VB Body”, për të cilat kohët e fundit tha se duken veçanërisht të mira në trupat më të tonifikuar.

Ajo ka zbuluar se frymëzimi pas linjës së re, e cila ka një çmim midis 90 dhe 650 £ për copë, është dëshira e grave për të pasur një fizik të strukturuar dhe latuar.

“Është një qëndrim i modës së vjetër, dëshira për të qenë me të vërtetë e dobët. Unë mendoj se gratë sot duan të duken të shëndetshme dhe të kolme. Ato duan të kenë gjinj dhe vithe të tonifikuara”, – komentoi ajo.

Victoria i bëri komentet për revistën “Grazia”, pasi kishte pozuar me copëza nga sfera e veshjeve të saj për kopertinën e revistës. Nëna e katër fëmijëve tha se ka “shumë gra me të vërtetë të kolme” në Miami, ku ajo dhe David Beckham, 47 vjeç, kalojnë kohë për shkak të bashkëpronësisë së Inter Miami CF.

Ajo shtoi se individë të tillë e “zotërojnë vërtet fizikun e tyre dhe e tregojnë trupin me një besim të admirueshëm”. Këtë qëndrim dhe stil të tyre, Victoria e përshkruan si “çlirimtar”. Ajo shtoi se si nënë i pëlqen që fëmija i saj më i vogël, Harper Beckham, 10 vjeçe, kënaqet me pamjen e tyre.

Victoria i sugjeroi medias se koleksioni i saj “VB Body” i ndihmon gratë të kenë një figurë më të latuar, me dizajne të thurura ngushtë, që krijojnë një “siluetë vërtet lajkatare”. Duke diskutuar më tej linjën e re, ish-anëtarja e “Spice Girls” komentoi:

“Sa më të latuara të jeni fizikisht, aq më mirë duken fustanet e mia VB Body”. Victoria tha se po kthehet në rrënjët e markës së saj të modës, të cilën e kishte lançuar në vitin 2008, pasi donte fustane që ishin “të ngushtë, seksi dhe të përshtatshëm”.