Victoria dhe David Beckham janë një nga çiftet më jetëgjatë dhe më në modë në skenën ndërkombëtare.

Lëvizjet e tyre janë gjithmonë në lajme dhe së fundmi janë parë në një jaht luksoz në Mesdhe, mes Rivierës Franceze, Korsikës, Bregut të Amalfit dhe Sardenjës.

Pishina, spa dhe helipadi janë vetëm disa nga detajet e varkës së përdorur nga Victoria dhe David Beckham për pushimet prej 1.6 milionë eurosh në javë.

Për verën e vitit 2022 çifti i famshëm i ka besuar kompanisë Moran Yacht & Ship e cila jep me qira charter. Jahti 95 metra Lurssen Madsummer u zgjodh për pushimet e Beckhams.

Madsummer është një jaht luksoz i ndërtuar në vitin 2019 për qira private. Varka ekskluzive bën udhëtime në Mesdhe në verë dhe në Karaibe në dimër.

Jahti mund të strehojë deri në dymbëdhjetë të ftuar në dhjetë kabina të mëdha dhe një staf në bord prej tridhjetë anëtarësh të ekuipazhit.

Jahti i Beckhams i marrë me qira për pushimet e tyre përmban linja të pastra të jashtme të dizajnuara nga Harrison Eidsgaard.

Jahti përfshin një pishinë panoramike prej 12 metrash, një dhomë me diell të madh, një banjë të madhe, një heliport dhe disa objekte zhytjeje.

Brendësia e Madsummers u projektua nga interior designer Laura Sessa, e cila zgjodhi një stil modern dhe bashkëkohor. Mobiljet karakterizohen nga ngjyra të ndezura dhe linja të buta gjeometrike.

Pamje panoramike të lë pa frymë, një piano e bardhë e madhe dhe materiale natyrore karakterizojnë sallën e bollshme të jahtit ku mund të kalohen mbrëmjet duke lundruar dhe duke parë detin.