Pothuajse e gjithë nata e djeshme, e gjeti Amosin në krevatin e Dea Mishel. Amosi ishte shumë aktiv, edhe duke e ngacmuar këtë të fundit.

Amos i kërkoi leje Deas që ta puthë atë, por Dea refuzoi me të qeshur, duke i thënë të shtrihej në shtratin e tij. Amos respektoi dëshirën e Deas, por u rikthye sërish tek shtrati i saj pas disa sekondash.

Ai afroi faqet tek Dea dhe i tha ta puthë atë. Në një moment, Amos tentoi ta puthë në buzë Dean, por ajo u shmang dhe nisi të qeshte.

Kujtojmë që Amosi dhe Dea kanë pasur një puthje pasionante mes njëri-tjetrit, por ka qenë në sfidën e aktrimit pak ditë më parë…