Modelja me famë botërore, Gigi Hadid, është një nga më të suksesshmet në botë, por edhe ajo ka edhe pasiguritë e saj… Së fundmi, Gigi ka treguar se vuan nga “sindroma mashtruese”.

Kjo sindromë e veçantë u referohet njerëzve që besojnë se nuk e meritojnë suksesin që po përjetojnë dhe kanë frikë se mos ekspozohen.

Zbulimi është bërë në konferencën “Forces in Fashion” dhe Gigi Hadid ndër të tjera ka folur për vetëbesimin e ulët dhe dyshimet që ka për aftësitë e saj.

Së fundmi, 27-vjeçarja Gigi hodhi një tjetër hap të rëndësishëm në fushën e modës, teksa krijoi markën e saj të veshjeve “Gest in Residence”.

Megjithatë, kjo ende nuk e bëri atë të ndihej më e sigurt, apo të besonte në të. “Ndonjëherë harroj se sa krijuese jam. Unë kam vuajtur gjithmonë nga sindroma mashtruese ”, tha Gigi.

“Nuk mund të jesh gjithmonë modele. Unë kam qenë gjithmonë kreativ dhe e kam parë që jeta ime po më çonte atje. Shtatzënia më bëri të mendoj se sa më rehat do të isha nëse do të kisha një punë në zyrë. Mund të marr edhe vajzën time atje”, shpjegoi ajo për hapat e saj të ardhshëm.