Deri më sot, nuk ka asnjë aplikacion të krahasueshëm me atë të Whatsapp. Falë këtij aplikacioni ne flasim çdo ditë me miqtë, familjen, kolegët dhe të njohurit tanë. Nga mëngjesi i mirë deri në natën e mirë, është thelbësore të komunikoni me të tjerët.

Ky aplikacion ka revolucionarizuar plotësisht mënyrën se si ne komunikojmë, sepse ju mund të dërgoni mesazhe në çdo kohë, kudo që të jemi. Por jo vetëm mesazhe, ne mund të dërgojmë materiale multimediale, video, memorandume zanore dhe madje të bëjmë thirrje video.

Kohët e fundit ky aplikacion është përditësuar dhe ka shumë veçori që jo të gjithë i njohin, të cilat mund të jenë shumë praktike dhe të dobishme. Por jo vetëm kaq, ka edhe shumë cilësime që mbrojnë privatësinë tonë dhe na lejojnë të dërgojmë mesazhe më lirshëm me këdo që duam. Ekziston edhe një funksion i ri që mund të jetë i dobishëm për shumë njerëz, por që jo të gjithë e dinë.

Me siguri, secili prej nesh kur përdor Whatsapp, ka biseda që i intereson më shumë se të tjerët. Është p.sh ai me shokun më të mirë, me të dashurin apo me familjen. Jo të gjithë e dinë këtë, por ekziston një mënyrë për të transportuar bisedën tuaj të preferuar në sfondin e telefonit ose në një zonë tjetër, pa hapur domosdoshmërisht aplikacionin Whatsapp.

Në këtë mënyrë ne gjithashtu e bëjmë chat-in më të shpejtë. Për më tepër, një gjë tjetër që jo të gjithë e dinë është ajo e grupeve. Sa herë duam të largohemi nga një grup, por nuk e bëjmë këtë nga frika se çfarë mund të mendojnë të tjerët?

Pothuajse gjithmonë. Kjo ndodh sepse sa herë që largohemi nga një grup del shprehja “ka lënë grupin”. Megjithatë, falë funksionit të ri, do të jetë e mundur të largoheni nga grupet pa e ditur të tjerët.

Administratorët e grupit mund të fshijnë mesazhe rreth grupeve nëse ato duken fyese, të padëshiruara ose që nuk kanë lidhje me politikat dhe përmbajtjen e grupit. Kjo i lejon pjesëmarrësit të ndjekin linjat e duhura dhe të mos sillen keq.

Në realitet nuk është ende zyrtare dhe ata ende po eksperimentojnë me të, por mund të aksesohet nëpërmjet përditësimit të testit 2.22.17.12 në play store.

Prandaj, administratorët do të kenë fuqinë të fshijnë mesazhe që nuk janë në përputhje me politikën e tyre, ose me respektin për personin tjetër në përgjithësi. Thjesht zgjidhni mesazhin dhe zgjidhni opsionin “fshij për të gjithë”, padyshim që do të shfaqet edhe emri i personit që e ka fshirë.