Një shtëpi “modeste”, që nuk bie në sy, që nuk ka nevojë për rinovime apo kosto shtesë sigurie për të mos rënduar taksapaguesit, një shtëpi pranë Mbretëreshës dhe afër shkollave lokale për George, Charlotte dhe Louis.

Këto janë kërkesat e dukëve të Kembrixhit, të cilët do të transferohen në Adelaide Cottage në Windsor. Vetëm katër dhoma gjumi, pa staf të përhershëm, por ato do të jenë 10 minuta në këmbë nga Elizabeth.

Kate dhe William duan të revolucionarizojnë imazhin mbretëror dhe të fokusohen te “normaliteti”. Ata nuk janë në kërkim të shtëpive të pasura për fëmijët e tyre, por për komoditetin e një vile miqësore për familjet, që ndodhet brenda një distance në këmbë nga Kapela e Shën Gjergjit dhe Kështjella Windsor në Berkshire.

Fëmijët e çiftit, George, 8 vjeç, Charlotte, 7 vjeç, dhe Louis, 4 vjeç, pritet të fillojnë të ndjekin shkollat ​​lokale në shtator.

Dukët e Kembrixh do të jetë disa minuta larg mbretëreshës Elizabeth, e cila duhet të rrethohet me të dashurit, pasi ajo është gjithnjë e më e vetme me stafin e saj.

Prania e William dhe stërnipërve të saj sigurisht që do të vlerësohet nga Mbretëresha, e cila është 96 vjeç dhe së fundmi ka patur probleme me lëvizjen.

Ndërsa mbeten të tensionuara marrëdhëniet me nipin tjetër, Harry. Duket se bisedat mes Mbretëreshës dhe Dukës së Sussex-it gjatë jubileut të Platinit përfunduan në një bisedë prej 15 minutash dhe se vëllai i William, i zemëruar nga pozicioni dytësor që i rezervohej gjatë festimeve, u bind të largohej herët nga Londra. Në Amerikë iu rikthye përditshmërisë dhe garave të polos (me sa duket ka rënë edhe nga kali).