Julian Brandt largon Milan-in dhe Lazio-n:

“Është e bukur kur klube të tjerë shprehin interesin e tyre”, ka thënë lojtari i Borussia Dortmund.

“Megjithatë, nga ana ime nuk ka patur asnjë sinjal për t’u transferuar. Nuk besoj se do të luaj diku tjetër këtë vit”.