“Baronesha” e njohur prej vitesh tashmë në Shqipëri, që sjell market më të mira cilësore të produkteve e jo vetëm, ka sjell një lojë zbavitëse  për banorët gjatë ditës së sotme.

Në oborr ndodhet tavolina me akullore për secilin banorë, por dhe dënimet përkatëse gjithashtu.

Ata duhet që të tërheqin gotën e mbushur me ujë nëpërmjet letrës higjenike, e kjo sfidë do të quhet e fituar në rast se banorët do të arrijnë ta pozicionojnë gotën në kuadratin e fundit të akullores.

Fituesi i lojës përfiton si shpërblim 1 mijë euro.