Disa njerëz, janë më pasionantë se disa të tjerë në marrëdhëniet që kanë me parteri/en e tyre. Edhe horoskopi e vërteton një gjë të tillë, pasi së fundmi, janë zbuluar dhe 4 shenjat që janë më pasionantet në shtrat…

Akrepi – Akrepët nuk janë të mirë vetëm në shtrat, por edhe në aktin që do t’ju tërhiqte në shtrat. Koleksioni i tyre i fustaneve të natës? Pikërisht për këtë po flasim. Akrepët janë një përzierje e “old school” dhe modernes, prandaj shpesh ndodh që të përshtaten në listën e “partnerëve të përsosur” të shumicës së njerëzve. Përveç mënyrës së veshjes, ajo që e bën edhe më të nxehtë Akrepin është humori dhe loja e tyre me fjalë. Ata kanë talentin për të shijuar çdo bisedë dhe sigurohen që nuk mund t’i rezistoni. Gjithashtu, shenja më e nxehtë e horoskopit ju siguron të ndiheni rehat kur jeni pranë tyre.

Gaforrja – Nëse mendoni se ndrojtja është tipari më i nxehtë që mund të ketë, atëherë gjithçka që ju nevojitet është një Gaforre në jetën tuaj. Takimi me një Gaforre është pak i vështirë pasi ata e kanë të vështirë të hapen për ndjenjat e tyre. Dhe nëse jeni një shenjë e horoskopit me humor të shkëlqyeshëm seksual (si Akrepi dhe Demi), atëherë Gaforrja duke mos reaguar ndaj komentit tuaj të pistë me një koment të pistë mund t’ju bëjë të ndiheni të frustruar. Por lajmi i mirë është se Gaforret priren të mësojnë shpejt dhe nuk janë aq të qetë kur fillojnë t’ju pëlqejnë vërtet. Në fakt, ata kanë fantazi të fshehura që duan të jetojnë por vetëm me atë që mund t’i besojnë.

Shigjetari – Të qenit një çift i fuqishëm është ajo që e bën Shigjetarin të ndihet i nxehtë. Ata pëlqejnë të lënë një përshtypje të tyren në mendjen e njerëzve që takojnë, duke siguruar kështu që dikush është gjithmonë i zënë duke menduar për ta. E vështirë për t’u dashuruar me të, Shigjetari nuk e ka problem të jetë vetëm pasi ata janë shenja më e nxehtë e zodiakut me ose pa një lidhje.

Demi – Demi duket si një njeri normal në takimin e parë, por sapo të kaloni pak kohë me ta, do të kuptoni se si është shfaqja e frikshme dhe fantazuesi i kësaj shenje të horoskopi. Padyshim një nga shenjat e nxehta të horoskopit, ajo që i bën Demët të nxehtë janë fantazitë e tyre të pasura, të cilat vetëm pak i kanë dëgjuar dhe akoma më pak i përjetojnë. Nga gjëja më e vogël në jetë, si shikimi i një filmi e deri te një gjë më e madhe, si p.sh. të kalosh mes çarçafëve me dikë, Demi e di se si dhe ku duan t’i përjetojnë këto gjëra. Për shembull, një Dem nuk dëshiron vetëm seks, por një Dem dëshiron seks në një resort mes maleve, me shtratin më të rehatshëm dhe pamjen më magjepsëse malore nga dritarja.