Një shprehje e vjetër thotë: “Dy janë më mirë se një”. Kjo është sigurisht e vërtetë, sidomos kur bëhet fjalë për të famshëm të Hollywood.

David dhe Victoria Beckham, Andrew Garfield dhe Emma Stone, si dhe Ryan Gosling e Eva Mendes, jane disa prej çifteve më “hot” në showbizz.

Këto janë 8 çiftet më të famshëm të Hollywood. Në këtë listë, ka të rinj dhe ata që vazhdojnë ende të fortë në krahët e njëri-tjetrit.

  1. Victoria dhe David Beckham.
  2. Penelope Cruz dhe Javier Bardem.
  3. Eva Longoria dhe Eduardo Cruz.
  4. Andrew Garfield dhe Emma Stone.
  5. Justin Timberlake dhe Jessica Biel.
  6. Ryan Gosling dhe Eva Mendes.
  7. George Michael dhe Fadi Fawaz.
  8. Michael Buble’ dhe Luisana Lopilato.