Një superjaht i ri do të lundrojë në detet e botës. Quhet Zion dhe është një varkë origjinale me një sy të madh në trupin e skafit.

Ai është frymëzuar nga vrimat e zeza që tërheqin energji dhe në të njëjtën mënyrë Zion tërheq vëmendjen dhe vështrimet e të gjithëve për dizajnin e tij. Ky është qëllimi i studios Bhushan Powar Designs që projektoi jahtin.

Bhushan Powar Design është studioja e parë dhe e vetme e projektimit të jahteve luksoze në Indi. Zion është superjahti i ri që ka projektuar dhe që është i frymëzuar nga natyra dhe universi.

Zion ka një gjatësi prej 110 metrash dhe mund të strehojë njëzet të ftuar në bord në dhjetë dhoma luksoze, si dhe dhomën kryesore në kuvertën kryesore.

Varka origjinale strehon gjithashtu një ekuipazh prej njëzet anëtarësh në bord. Sidoqoftë, nuk është madhësia që mahnit nga Zion, por dizajni i tij i pazakontë që paraqet një kube të madhe xhami në kuvertën kryesore nga e cila mund të shijohen pamje të pandërprera 360 ° të peizazhit përreth.

Zion është një superjaht me shërbime ekskluzive për mysafirët e tij, të cilët mund të shijojnë një pishinë me fund xhami në kuvertën kryesore dhe një helipad në bord.

Zona e ngrënies lidhet me pishinën nëpërmjet një ure të varur. Zona përreth pishinës shërben gjithashtu si një dhomë me diell me shezllone për relaksim në bord.

Garazhi i madh për tenderat, jet ski dhe instrumente të tjera navigimi është vendosur në kuvertën e poshtme. Suita ndodhet në kuvertën kryesore dhe përmban ballkone të mëdha panoramike që hapen elektrikisht.

Ka edhe një klub plazhi me një palestër private dhe një kopsht në natyrë prapa në kuvertën e poshtme. Prania e balustradave të palosshme lejon hapësira të gjithanshme dhe fleksibël që janë të përshtatshme për nevojat e ndryshme të mysafirëve.