Dasma e Kleas dhe Elgitit ishte një nga më të bukurat në showbizin shqiptar. Çifti foli për detajet teksa ishin të ftuar në “Më lër të flas”. Gjatë intervistës, Romeo zbuloi se Elgiti kishte harruar një detaj në dasmë dhe Klea s’dinte gjë fare.

Biseda:

Romeo: Flasim pak për këto detajet, organizimin. Ti nuk kishte fishekzjarret, e mban mend?

Klea: Unë s’e dikam këtë. Tani po e marr vesh.

Romeo: Ditën e shtunë pyeta Elgitin unë: Po fishekzjarre kemi? Jo tha. Si jo ore?

Më pas Elgiti tregoi se kishte marrë një shok në telefon dhe e kishte zgjidhur menjëherë këtë detaj.