Ekonomi

Vakti me kosto 1 euro që mund të ulë rrezikun e ishemisë

Euro rritet me vetëm 0.18 lekë, dollari pëson ulje të konsiderueshme

Euro bie sërish në treg, dollari rikuperon disi rënien e pak ditëve më parë

Studimi: Gjermania do të humbasë 260 miliardë euro, ja arsyeja

Euro bie sërish, ‘dramë’ për paundin e dollarin, ja me sa u këmbyen monedhat sot

Rënia lihet pas dhe nis ngjitja e euros, si është aktualisht këmbimi valutor

Eurostat: 74.7% e popullsisë në moshë pune në Shqipëri është e rrezikuar nga varfëria

Në Kosovë, kostoja e jetesës mujore është rritur për 15% që nga viti i kaluar

Kriza ul konsumin, por shqiptarët paguan 760 mln euro më shumë për mallra importi