Starling Jenkins III, shoferi dhe truproja e Johnny Depp që nga viti 1993 (viti kur ai filloi të ofrojë shërbime duke filluar nga kujdesi për fëmijët, kujdesi për kafshët shtëpiake dhe detyrat e asistentit personal te siguria dhe transporti), dëshmoi në gjykatë në gjyqin për shpifje kundër Amber Heard, i cili filloi më 11 prill.

Veçanërisht, ai raportoi se aktorja dikur i tha atij se jashtëqitja në shtratin që ndante me Depp në atë kohë ishte “një shaka e tmerrshme e gabuar”. Duke folur në një video-telefonatë në gjykatën në Fairfax, Virxhinia, Jenkins kujtoi se kishte shoqëruar aktoren e Aquaman në Coachella në vitin 2016.

Gjatë drejtimit te makines, ata do të kishin “një bisedë në të cilën ajo aludonte për një surprizë që kishte lënë në dhomën e gjumit të shefit tim”, pas një debati që i kishte vënë sërish kundër njëri-tjetrit para se ai të largohej. “Surpriza” ishte “defekimi” dhe Heard i tha atij se ishte “një shaka e tmerrshme e gabuar”.

Në tribunë, Depp shtoi se atij i është “i shfaqur një foto” e “surprizës” në fjalë, e cila ndodhi pasi ai dhe gruaja e tij e atëhershme u grindën në festën e ditëlindjes së saj të 30-të, pak para se të shkonte në Coachella.

Shkova te zoti Depp të marr disa nga gjërat e mia dhe t’i heq, veçanërisht ato që më interesojnë më shumë, dhe ai tha, “Unë nuk mendoj se kjo është një kohë e mirë për të shkuar”. Mendova se ishte koha perfekte, ajo nuk po shkonte në shtëpi për dy ditë. Dhe ja ku ai më tregoi një fotografi në telefonin e tij… ishte një fotografi e shtratit tonë, dhe në anën time të shtratit, kishte lëndë fekale njerëzore.

Aktori me sa duket qeshi fillimisht sepse: “Ishte kaq e çuditshme dhe kaq groteske saqë mund të qeshja. Kështu që nuk shkova atje atë ditë”, më pas shpjegoi se ish-gruaja e tij “u përpoq të fajësonte” feçet “në qentë”, duke shtuar: “Ata janë terrier të Yorkshire, peshojnë rreth 4 kilogramë secila. Fotografia që pashë, duke ditur mirë stilin e tyre të jetesës, nuk mund të lidhej me qentë”.