Amber Heard do të shkruajë një libër pas humbjes së saj në gjyq për shpifje kundër ish-partnerit të saj Johnny Depp.

Aktorja thuhet se ka nënshkruar një marrëveshje libri për atë që është përshkruar si një “libër hakmarrjeje që tregon gjithçka”.

Gjyqi me Depp-in prej muajsh është bërë kryefjalë, por së fundmi përfundoi dhe ishte ajo që nuk mori atë që donte.

Ajo mendon se procesi gjyqësor i ka dhënë fund karrierës së saj në Hollywood dhe kjo është arsyeja pse ajo po ndjek rrugë të tjera pune dhe të ardhurash, e para prej të cilave është një libër që tregon anën e saj të historisë në më shumë seç është parë më parë.

Një burim i brendshëm foli për revistën OK kohët e fundit për të shpjeguar situatën rreth Heard dhe çfarë ajo shpreson të arrijë me sipërmarrjen e saj të re.

“Amber e konsideron të përfunduar karrierën e saj në Hollywood”, tha burimi. “Ajo tashmë është në bisedime dhe është e emocionuar për këtë. Në këtë pikë, ajo nuk ka asgjë për të humbur dhe dëshiron t’i tregojë të gjitha.

“Por, në masën që Heard dëshiron ta diskutojë këtë rast dhe marrëdhënien e saj me Depp në një deklaratë apo libër të qartë, ajo duhet të jetë jashtëzakonisht e kujdesshme për atë që thotë për të.

“Depp dhe avokatët e tij do të lexojnë dhe dëgjojnë gjithçka që thotë Heard. Nëse ajo kalon kufirin, që ka të ngjarë të ndodhë, nuk ka dyshim se ajo do të goditet me një tjetër padi për shpifje dhe do të përfundojë menjëherë në gjykatë”.

Në një intervistë të fundit me NBC, dalja e saj e parë publike pas vendimit, Heard shpjegoi se sa e vështirë është të besohet në internet dhe në sallën e gjyqit.

“Ajo që mësova në atë gjyq është se nuk do të jetë kurrë mjaftueshëm”, tha ajo. “Nëse ke prova, atëherë ishte një skemë, ishte një mashtrim. Nëse nuk ke prova, nuk ka ndodhur.

“Nëse ke një mavijosje, është false. Nëse nuk ke mavijosje, atëherë dhuna nuk të ka lënduar qartë. Nëse i ke thënë njerëzve, atëherë je histerike. Nëse nuk i ke thënë askujt, nuk ka ndodhur”.