Pas fitores së tij kundër ish-bashkëshortes Amber Heard në padinë e tyre të profilit të lartë për shpifje, aksionet e Johnny Depp duket se janë rritur.

Propstore, një shtëpi ankandi që specializohet në sende filmike, së fundi shiti insertet e dorës që kishte veshur në filmin hit të vitit 1990 Edward Scissorhands për 81,250 dollarë, që ishte pothuajse dyfishi i çmimit të parashikuar.

Propstore njoftoi në maj të këtij viti se do ta nxirrte sendin në ankand gjatë kohës që Depp dhe Heard po zhvillonin betejën e tyre ligjore.

Shitja e parashikuar ishte menduar të ishte diku midis 30,000-50,000 dollarë, por duke pasur parasysh fitoren e Depp, ata arritën afër dyfishin e kësaj shume.

Artikulli tjetër nga një prej filmave të Depp që do të dalë në ankand mund të jetë motoçikleta me të cilën ai hipi në filmin Cry Baby.

Vlera e motoçikletës aktualisht vlerësohet në 250,000 dollarë, por, duke pasur parasysh atë që sapo ndodhi, fitimi aktual mund ta tejkalojë shumën e parashikuar.

Disa artikuj të tjerë të famshëm të filmit që u nxorën në ankand janë çekiçi i Thor’s (162,500 dollarë) dhe sendi i Tom Hanks, topi Wilson, nga Castaway, që u shit pë shumë befasuese 187,500 dollarë.