Luana Vjollca prej tre javësh është rikthyer në ekran me emisionin “Zemër Luana”, i cili ka arritur pëlqyeshmëri të madhe që në fillim. Programi pati të ftuar special në tre episodet e para.

Moderatori Robert Berisha, në emisionin e tij “Robi plaket kur don vet”, ka zbuluar se ndjekësit e kanë pyetur pse nuk ishte akoma dhe a do të jetë i ftuar tek Luana.

“Keni pyt pse spo shkoj te emisioni i ri i Luana Vjollcës. Ajo është një moderatore shumë e mirë një artiste shumë e mirë edhe emisionet i ka shumë të mira.

Nuk muj me shku kur unë tri herë kam qenë te ajo, ajo nuk del nëpër emisione. Nuk shkoj edhe kam bë pauzë edhe nuk shkoj se t’mirat duhet me u kthy”, tri herë kam qenë e katërta nuk u mbajt”, tha Roberti mes tjerash.