“Oferta ime u bazua në faktin se dosjet e SEC në Twitter ishin të sakta. Dje, CEO i Twitter refuzoi publikisht të provonte se “llogaritë e rreme” ose “spam” ishin “më pak se 5%”.

“Ky operacion nuk mund të vazhdojë derisa të ndodhë.” Kështu shkruan Elon Musk në Twitter. Sipas themeluesit të Tesla, profilet e rreme “mund të jenë shumë më të larta” me 20%, që tashmë përfaqëson “katër herë” ato të treguara nga Twitter.

“Më duket se Twitter duhet të vlerësojë vërtetimin e jashtëm nëse pretendimet e tij janë të vërteta.” Twitter “është i përkushtuar për të përfunduar transaksionin me çmimin dhe kushtet e dakorduara sa më shpejt të jetë e mundur.”

Media sociale e shkruan në shënimin me të cilin informon tregun se ka depozituar në Sec, American Consob, proxy statement, një dokument informacioni për aksionerët i cili – nënvizon Twitter – “përmban informacione të rëndësishme duke përfshirë sfondin dhe arsyet. për transaksionin. Twitter me Musk “.

Twitter kujton se çmimi i blerjes, i cili do të duhet të miratohet nga aksionerët, është 54.2 dollarë për aksion, një vlerë që Musk duket se dëshiron të vërë në dyshim duke ngritur dyshime se bots në Twitter janë më pak se 5% e totalit të llogarive.