Në një bisedë më djemtë, Gerti është shprehur se kurrë nuk do të donte të kishte një vajzë me karakteristikat e Oltës.

Ai ka thënë se ka pasur një mendim tjetër për  të para se të hynte në shtëpi,por ka ndryshuar mendim pasi është bërë pjesë e Big Brother.

Lorenci tha se për të, ka të njejtin mendim që ka pasur para se të bëhej pjesë e shtëpisë.

Ai shtoi se nuk ka biseduar asnjëherë me të dhe nuk dëshiron ta bëjë.