Pasi vendosën të largohen nga Familja Mbretërore dhe të hyjnë në “luftë” me median britanike, çifti Harry dhe Meghan janë gati t’i thonë “lamtumirë” rrjeteve sociale.

Sipas mediave angleze, ato do të mbyllin faqet e tyra zyrtare në Facebook, Twitter dhe Instagram. Duka dhe Dukesha e Sussex kanë vendosur të marrin këtë masë pas akuzave dhe ëkrcënimeve që kanë marrë në rrjetet sociale.

Prej kohësh Harry dhe Meghan nuk japin informacione për jetën dhe aktivitetin e tyre në rrjetet sociale.