Ky është Seminole Hard Rock Hotel, hoteli i parë në formë kitare në botë. 36 kate, 137 metra e lartë dhe fasadë e mbuluar me drita LED. Kjo kitarë e madhe piroteknike ndodhet në horizontin e Hollivudit, Florida, Shtetet e Bashkuara (po, ka edhe një Hollywood në Florida) rreth 12 kilometra nga plazhi i Hollivudit dhe rreth tridhjetë kilometra nga Miami.

Hoteli luksoz i markës Hard Rock u projektua nga Steve Peck, arkitekti i referencës së Hard Rock International, dhe kushtoi 1.5 miliardë dollarë. Puna ndërtimore zgjati gati dhjetë vjet.

Çdo mbrëmje, duke filluar nga ora 19:30, shfaqja fillon me ndryshimin e ngjyrës, shpejtësisë dhe modelit të fasadës. Hoteli në formë kitare ka 638 dhoma, një bar, sallë pritjeje dhe klub nate. Pastaj ka nëntë restorante, pishina të jashtme, festa dhe koncerte 24 orë në ditë (Andrea Bocelli gjithashtu ka performuar disa herë).

Sigurisht, ka edhe një banjë gjigante. Pothuajse 4000 metra katrorë. Dhe një kazino. Ai është gjithashtu i madh: mbi 12,000 metra katrorë dhe tre mijë slot machines. Në këmbët e kitarës gjigante është një sërë pellgjesh të stilit lagune me bungalot mbi ujë.

Të frymëzuara nga ato të Bora Borës. Çdo vilë ka pishinën e saj dhe një shërbëtor të gatshëm për të shërbyer margarita të shijshme me shalqi të ngrirë për mysafirin në detyrë.