Ka qenë burimi im i forcës dhe ka qenë i tillë në gjithë këto vite që kemi qenë së bashku. Unë, e gjithë familja ime, ky vend dhe shumë shtete të tjera, i kemi atij një borxh shumë të madh krahasuar me atë që ai na ka dhënë të gjithëve ne”.

Ka qenë ky komenti i dhënë nga Mbretëresha Elizabetë pas vdekjes së bashkëshortit të saj, Princit Filip, që u nda nga jeta në moshën 99-vjeçare. Ky koment i mbretëreshës është publikuar në rrjetet sociale nga familja mbretërore.

Ky koment i Mbretëreshës Elizabetë është bërë në vitin 1997, me rastin e 50-vjetorit të martesës së çiftit.