Vijojnë debatet në Big Brother. Luizi i tha Oltës që talenti i saj është manipulimi.

Ai i tha se tentoi të manipulojë edhe Qetsorin, për ta përdorur njësoj si Armaldon, por nuk i’a doli.

Kujtojmë që Luizi dhe Olta janë dy prej banorëve më të vjetër në shtëpi dhe shpeshherë kanë pasur debate.

Gjithashtu, Olta dhe Luizi janë armiq të betuar brenda shtëpisë së Big Brother.