Ekipi i Whatsapp punon shumë duke prezantuar vazhdimisht zgjidhje gjithnjë e më efektive për veçoritë e përdorura plotësisht nga njerëzit.

Jemi në fundin e vitit 2022 dhe për vite me radhë Whatsapp ka mbajtur rekordin ndër aplikacionet më të përdorura dhe pa të cilat absolutisht nuk mund të bëhet.

Ndoshta sepse Whatsapp është ai lloj aplikacioni që na lejon të qëndrojmë në kontakt të vazhdueshëm me të dashurit tanë dhe për më tepër në një mënyrë shumë të lehtë dhe interaktive.

Në fakt, Whatsapp nuk kufizohet në bisedën e thjeshtë për mesazhe, por shkon gjithnjë e më tej përmes shtimit të veçorive gjithnjë e më të dobishme dhe në trend, duke kënaqur kështu të gjithë njerëzit e synuar.

Whatsapp përditëson telefonatat dhe video-telefonatat

Viti 2022, tashmë themelor, për Whatsapp-in ishte një vit plot përmirësime për sa i përket thirrjeve dhe video thirrjeve që e çuan atë në një nivel më të lartë se të gjitha platformat e tjera që fokusohen në të njëjtat funksione.

Megjithatë, kjo nuk mjaftoi, sepse së fundmi u njoftua se në vitin 2023, Whatsapp do të lëshojë funksione krejt të reja dhe të rëndësishme që do t’i bëjnë përdoruesit shumë të lumtur.

Lajmin e ka bërë të ditur ekipi i Whatsapp-it përmes një postimi të shkruar në blogun e tyre zyrtar, i cili i bën të ditur njerëzve se janë gati të përmirësojnë aspekte të ndryshme që lidhen me telefonatat por mbi të gjitha me video-telefonatat dhe e gjithë kjo po vjen së bashku me vitin e ri.

Por nuk mbaron këtu, përveç kësaj, është zyrtarizuar edhe prezantimi maksimal i përdoruesve me video thirrjet deri në 32 persona gjithsej që mund të flasin dhe të shihen në të njëjtën kohë dhe madje në të njëjtën telefonatë. !

Për më tepër, u komunikua edhe mundësia e dërgimit të mesazheve për pjesëmarrësit e thirrjes ose e mbylljes së zërit të tyre në rast se ata shqetësojnë.

Për ta bërë këtë, thjesht shtypni dhe mbani shtypur emrin e pjesëmarrësit në fjalë, një mënyrë për të zmadhuar furnizimin me video ose audio dhe për të funksionuar pa ndërprerë domosdoshmërish thirrjen.

Ekipi i Whatsapp shkroi gjithashtu se ata kanë ndryshuar dizajnin e video thirrjeve për të promovuar një përvojë më të qetë dhe ndërvepruese duke shtuar forma vale me ngjyra që ju lejojnë të merrni me mend lehtësisht se kush po flet midis shumë pjesëmarrësve në thirrje.